MÄSSING - DAGS ATT KNYTA KONTAKTER!

Om mässing

MässING 2019 blir mässans tionde år och är en arbetsmarknadsmässa som riktar sig till de 650 st högskoleingenjörsstudenterna på LTH Campus Helsingborg.

Det är en perfekt dag för er studenter att undersöka möjligheterna inför arbetslivet efter examen och dessutom ett väldigt bra tillfälle att nätverka. Som student går du runt på mässan och nätverkar med företag. Du har här möjlighet att marknadsföra dig själv, berätta vem du är och om din ambitioner för framtiden. Kanske knyter du kontakter som är värdefulla för din framtida karriär.Mässan är även till för att du som student ska vidga dina vyer och se alla möjligheter det finns inom branschen.

Mässan bjuder på ett brett utbud av ingenjörer med olika arbetsuppgifter, kanske hittar du något nytt som intresserar dig, och kanske blir det just det du jobbar med i framtiden. Genom att prata med dom olika företagen får du även en insikt av hur det är att jobba som ingenjör. Vetskapen av hur ditt framtida jobb kan se ut kommer förhoppningsvis att inspirera dig och vi hoppas att du lämna mässan förväntansfull inför framtiden och exalterad av alla möjligheter ingenjörer yrket erbjuder.

Mässan handlar inte bara om vad som händer efter du tagit examen utan här har du även möjlighet att prata med företagen om praktik, exjobb och sommarjobb. Förutom allt detta kommer du även ha möjlighet att plocka på dig massvis av pennor, godis, tygväskor och annat som företagen använder för att locka dig till deras monter. Så om inget ovanstående lockar är godis alltid gott och pennor alltid bra att ha.