MÄSSING - DAGS ATT KNYTA KONTAKTER!

MässING 2018 blir mässans nionde år och är en arbetsmarknadsmässa som riktar sig till de 650 st högskoleingenjörsstudenterna på LTH Campus Helsingborg. Det är en dag då företag marknadsför sig på skolan för att företag och studenter ska kunna knyta kontakter. Det är en perfekt dag för er studenter att undersöka möjligheterna inför arbetslivet efter examen och dessutom ett väldigt bra tillfälle att nätverka. 

 

Som student är MässING en väldigt bra möjlighet att få en personlig kontakt med företagen. Under MässING får företagen ett ansikte på dig och du kan undersöka möjligheterna inom din bransch. MässING har för många studenter varit en viktig del i vägen till jobb, exjobb eller praktik.

I ÅR HAR MÄSSING REKORDMÅNGA FÖRETAG

MässING har satsat mycket på året 2018 och vi i projektgruppen är mycket stolta över att berätta att vi i år har fler företag än någonsin, vilket innebär fantastiska möjligheter för er studenter! Företagen vill träffa Er! MässING är ett utmärkt tillfälle att knyta viktiga kontakter och utvidga ditt nätverk till ditt stundande arbetsliv. Oavsett om du går i ettan och vill kolla runt på vad du har för möjligheter efter examen eller under studietiden, går i tvåan och ska börja fundera på exjobb och sommarjobb eller går i trean och letar framtida anställning eller traineetjänst så har MässING något att erbjuda. Kom och träffa företagen och upptäck möjligheterna!

NYHET FÖR MÄSSING 2018 - KONTAKTSAMTAL

I år kommer ni studenter dessutom ha den fantastiska möjligheten att samtala närmare med några av företagen under kontaktsamtalen. Ni kommer då träffa företagsrepresentanter enskilt och diskutera möjligheter inom deras företag och de får berätta mer om deras verksamhet! Företagen som har kontaktsamtal är: Svevia, Skanska, NRC Group och Sweco!