Vad är MässING?

Varje år, de senaste åtta åren, anordnas Ingenjörssektionens arbetsmarknadsmässa, MässING. Det är en dag då företag och studenter får en möjlighet att mötas och knyta kontakter.

Företagen får träffa studenter för att se vad de har att erbjuda och för att visa studenterna vilka möjligheter det finns hos dem efter en examen som högskoleingenjör.

Som student är MässING en möjlighet att få en personlig kontakt med företagen, jämfört med att bara maila ett CV och bli en i mängden. MässING har för många studenter varit en viktig del i vägen till jobb, exjobb eller praktik.

Varför borde du komma på MässING?

MässING kan ge dig viktiga kontakter och nätverk i din karriär. Oavsett om du går i ettan och vill kolla runt på vad du har för möjligheter efter examen eller under studietiden, går i tvåan och ska börja fundera på exjobb och sommarjobb eller går i trean och letar framtida anställning eller traineetjänst så har MässING något att erbjuda.

Förbered dig till MässING genom att hålla dig uppdaterad på denna hemsida om vilka utställande företag som kommer och skriv ett fint CV som du har redo till mässdagen.

I år har vi som projektgrupp som mål att minst 30 företag inom alla Era områden ska komma på MässING. Har du något företag som du skulle vilja se på mässan? Hör av dig till någon i projektgruppen!