Helsingborg Stad

Vi har Sveriges viktigaste jobb!

I Helsingborgs stad arbetar cirka 10 000 medarbetare inom 9 förvaltningar och 8 bolag, vilket gör oss till Helsingborgs största arbetsgivare. Vi har cirka 740 olika yrken i vår organisation. Varje dag går vi till jobbet för att göra Helsingborg till en bättre plats att leva och verka i.

Vi har en gemensam vision – Helsingborg 2035

År 2035 ska Helsingborg vara den skapande, pulserande, gemensamma, globala och balanserade stad för människor och företag. Våra medarbetare jobbar dagligen för att denna vision ska bli verklighet. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Nå Helsingborg Stad på

www.helsingborgsstudent.se

www.helsingborg.se

facebook.com/helsingborgsstudent

facebook.com/Helsingborgsstad

 


Familjen Helsingborg

Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar, ett samarbete mellan elva kommuner i nordvästra Skåne. Som ny examinerad student kan du söka till Traineeprogramet som kommer att ge dig en ingång in i den kommunala karriären.

Traineeprogrammet är igång under 16 månader och vävssamman med kvalificerade arbetsuppgifter inom traineernas utbildningsområde och gemensamma utvecklingsdagar samt traineeprojekt.

 

Nå Familjen Helsingborg på

www.familjenhelsingborg.se

Facebook

 


Campus_Vanner_Logo

Campus Vänner är en ideell förening som aktivt arbetar för bästa möjliga utväxling och samarbete mellan Lunds universitets Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser för studenter och näringsliv. Vi delar också ut stipendier till Campus studenter och anställda, sedan starten 2010 har vi delat ut stipendier till ett värde av 2 miljoner kronor.

Nå Campus Vänner på

www.campusvanner.se

Facebook