Sveriges Ingenjörer

Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 144 000 medlemmar. Som medlem erbjuder vi dig träning och stöd inför skarpt läge med cv-granskning, intrervjuträning och karriärcoachning.

Ditt liv som ingenjör börjar nu

Sveriges Ingenjörer ger dig möjlighet att börja forma din framtida ingenjörsyrkesroll redan före examen. Vi välkomnar dig till vårt unika nätverk med 145 500 medlemmar där du enkelt kan komma i kontakt med yrkesverksamma ingenjörer inom en rad olika branscher och på mängder av arbetsplatser.

Som studentmedlem erbjuder vi dig träning och stöd inför skarpt läge med allt från cv-granskning och karriärcoachning till hjälp med intervjuteknik. Du tar även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik samt aktiviteter som hålls på ditt lärosäte. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till experthjälp om något skulle gå snett på sommar eller extrajobbet.

Bli studentmedlem i Sveriges Ingenjörer för bara 180 kr/år (15 kr/mån). Läs mer och ansök på sverigesingenjorer.se/student

Läs mer och ansök på sverigesingenjorer.se/student